الى معاه فيزا الكترونية جورجيا ممكن ياخد اقامة ؟


(Rimon) #1

الى معاه فيزا سياحة جورجيا الاكتورنية ممكن ياخد اقامة هناك


(ميادة) #15

عفوا اخي السنة الكاملة للمواطنين المسموح دخول جورجيا بدون تأشيرة

اما بما انه مصر ليست من هؤلاء المواطنين فأن الفيزا الالكترونيه تسمح ل ٩٠ يوم واذا تجاوزت المدة تدفع غرامه


(ميادة) #10

اعتقد انه تستطيع الاقامة لكن لا يمكنك الا للاقامة القصيرة وليست الطويلة


(Rimon) #4

؟؟؟


(Rimon) #3

مصرى


(ميادة) #5

انا سمعت انه 99 بالمئة نسبة رفض طلبات تجديد الاقامة وخاصة للمصريين


(Rimon) #17

اكيد مفيش تجديد


(Rimon) #13

معلش انا اسف ينفع اجدد بعد اول اقامة


(ميادة) #12

مدة الاقامة القصير 90 يوم


(waleed22) #2

حدد نوع جواز السفر علاشان نقدر نساعدك


(Rimon) #14

مش فاهم معلش ياعنى انا لو معايا فيزا الكتورنية ممكن اعمل اقامة سنة الى ب150 لارى


(ميادة) #8

الفيزا الالكترونية مدتها سنة مدام قطعت فيزا الكترونية تستطيع البقاء سنة


(Rimon) #6

طيب الاقامة الى هى سنة دى ايه


(Rimon) #11

90 يوم طيب ينفع تجدد


(ميادة) #16

اعتقد انه لا يجوز لو يجوز كان ما عملو قانون للاقامة الطويلة


(Rimon) #7

وممكن اجدد بس ممكن تترفض


(ميادة) #9

انا سمعت انه صار مشاكل للمصريين ونسبة الرفض ٩٩