الى معاه فيزا الكترونية جورجيا ممكن ياخد اقامة ؟

الى معاه فيزا سياحة جورجيا الاكتورنية ممكن ياخد اقامة هناك

الفيزا الالكترونية مدتها سنة مدام قطعت فيزا الكترونية تستطيع البقاء سنة

اعتقد انه تستطيع الاقامة لكن لا يمكنك الا للاقامة القصيرة وليست الطويلة

مش فاهم معلش ياعنى انا لو معايا فيزا الكتورنية ممكن اعمل اقامة سنة الى ب150 لارى

؟؟؟

عفوا اخي السنة الكاملة للمواطنين المسموح دخول جورجيا بدون تأشيرة

اما بما انه مصر ليست من هؤلاء المواطنين فأن الفيزا الالكترونيه تسمح ل ٩٠ يوم واذا تجاوزت المدة تدفع غرامه

وممكن اجدد بس ممكن تترفض

حدد نوع جواز السفر علاشان نقدر نساعدك

طيب الاقامة الى هى سنة دى ايه

90 يوم طيب ينفع تجدد

مدة الاقامة القصير 90 يوم

معلش انا اسف ينفع اجدد بعد اول اقامة

اعتقد انه لا يجوز لو يجوز كان ما عملو قانون للاقامة الطويلة

اكيد مفيش تجديد

انا سمعت انه 99 بالمئة نسبة رفض طلبات تجديد الاقامة وخاصة للمصريين

مصرى

انا سمعت انه صار مشاكل للمصريين ونسبة الرفض ٩٩